EGİAD Ortaokulu

28.02.2013 4305

 

...:::OKULUMUZ:::...


     Sayın Valimiz Yusuf Ziya Göksu tarafından  başlatılan "Yap Okulunu Yaşat Adını" kampanyası sonucunda, Egeli Genç  İşadamları Derneği tarafından projelendirilmiştir. EGİAD İlkokulu; İzmir  ili Urla ilçesi Yelaltı mahallesinde bulunan 11.450.66 m² arazi üzerine 17  Kasım 2003 tarihinde yapılan keşif sonrası 21 Kasım 2003´te atılan temelle  birlikte Urla ilçesine hayırseverler tarafından kazandırılan seçkin bir  okuldur.


     Toplam 11 dönüm üzerine iki katlı olarak yaptırılan okulumuz 350  öğrenci kapasitelidir.


     Ülkemizin en temel sorununun eğitim olduğu düşüncesiyle 180 üyesi ile  birlikte kolları sıvayan EGİAD´ın, İzmir ilimizin güzel ilçesi Urla´ya böyle  bir modern eğitim yuvası kazandırmış olmasından dolayı okulumuz  "EGİAD" adın almıştır.

 

 

…:::OKULUMUZUN BAKIŞ AÇISI:::…

 

     Öğrenmenin temel ihtiyaç olarak kabul edildiği bir  okulumuz olsun, her veli bilsin ki, öğrencisine öğrenme için her çeşit olanak  sağlanmıştır ve okul onların beklentilerini karşılamada yardımcıdır. Okulumuzda  hem öğretenler hem öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine birbirlerinin  gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın, çalışanlar gerekenleri yaparken  kendilerinden emin olsunlar. Doğruları yaptıklarında alacakları yanıttan  korkmasınlar, gerekenleri yerine getirirken endişeli olmasınlar. Okulumuzda  herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

 

 

 

 

…:::OKULUMUZUN DAVRANIŞ BİÇİMİ:::…



Dinlemek

Müşfik  Davranmak

Başarıda Israrlı Olmak ve Yüreklendirmek

Karşılıklı  Saygılı Olmak

Sevgiyi Anlatmak

Sürtüşmeden  Kaçınmak

Sonuçları Kullanmak

Kendine Güveni  Teşvik Etmek

Sorumlu Kararlar  Vermeyi Teşvik Etmek

Eğlenceye Zaman  Ayırmak

 

     Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili  ve kendine güvenen Atatürkçü bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara  21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verecek becerileri kazandırmak için  varız.