Egiad Ortaokulu


Vizyon: Yaşam boyu öğrenmenin tüm süreçlerinde öncü bir kurum olmak, Öğrenmeyi öğrenen, öğrenirken öğreten, kendine ve çevresine zarar vermeyen, öz güvenleri oluşmuş, Atatürkçü, demokratik, laik, mutlu bir gençlik yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimize,Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda; demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak ve duygusal, zihinsel, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen, özgüvenleri gelişmiş, kendine, çevresine zarar vermeden yaşamayı öğrenmiş bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimize, kendilerinin ve diğer bireylerin düşünce ve davranış özgürlüğünü destekleyen; akılsal, toplumsal, ulusal değerlerimize sahip çıkacak, 21. yy’ın gelişen dünyasında ülkesinin yararını arttıracak, ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazandırmaktır.

Başarılar: Okulumuz, açıldığı 2004-2005 Eğitim-Öğretim yılından bu yana LGS sınavlarında başarılar elde ederek, öğrencilerimizin istediği liselere yerleşmesine katkı sağlamıştır. Başarı sıramız ilçemizdeki okullar arasında üst sıralardadır. Ayrıca okulumuz bilimsel, sanatsal,sportif, kültürel vb. alanlarda da etkisini hissettirmiş bir okul olmanın gururunu yaşamaktadır.

Saatler: 09.00 - 15.35
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Basketbol, Voleybol
Bilimsel Etkinlikler: Kodlama Eğitimleri, 3D (3 boyutlu tasarım) Modelleme, Cep Telefonu Yazılım Eğitim, FLL takım çalışmaları
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006 Proje Çalışmaları, eTwinning Projeleri, Okulum Temiz Projesi, Sıfır Atık Projesi

Telefon - 2327541045

Belgegeçer - (232) 754 1045

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://egiad.meb.k12.tr

Adres - Yelaltı Mahallesi Avni Erdoğan Caddesi No3 Urla / İZMİR

Öğretmen :26
Öğrenci :386
Derslik :13
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1464
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Urla, İzmir il merkezine 40 km uzaklıkta bir ilçe. Doğusunda Güzelbahçe ve Seferihisar; batısında Çeşme; kuzeybatısında Karaburun; kuzeyinde ve güneyinde Ege Denizi ile sınırlanmıştır. Yüzölçümü 704 km²’dir. 16 köyü bulunmaktadır.

Adres - Yelaltı Mahallesi Avni Erdoğan Caddesi No3 Urla / İZMİR

Ulaşım Okulumuz İzmir-Çeşme Otabanı Urla Çıkışı yakın bir noktada olup,ayrıca diğer ilçe bağlantı yollarına yaklaşık 500 m. uzaklıktadır.Okulumuza İzmir´den veya diğer ilçe ve beldelerden gelecekler, Belediye Otbüsleri ve Dolmuşlarla kullanarak ulaşabilirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İzmir merkeze yaklaşık 40 km.İlçe merkezimize ise 1 km uzaklıkta yer almaktadır.